Miks tarbida konjacist tehtud spagette?
Shirataki nuudlid, mida nimetatakse ka konjaciks, on traditsiooniline Aasia toode. See on valmistatud veest ja Amorphophallus konjac taimejahust ehk lühidalt konjac. Toorainet iseloomustab madal süsivesikute, rasvade ja valkude sisaldus ning kõrge väärtuslike taimsete kiudainete sisaldus, mida nimetatakse glükomannaaniks. Pasta ei sisalda allergeene ega säilitusaineid.
OstroVit Diet Spaghetti Porgandi Konjac nuudlid on täiuslik ja tervislikum alternatiiv klassikalisele nisupastale. Tänu porgandipulbrile pakuvad nuudlid õrna magusat maitset ja isuäratavat kollast värvi. Toode neelab suurepäraselt lisaainete maitset ja aroomi, et harmoneeruda erinevate koostisosadega. Spaghetti konjac porgandiga on mõeldud kõigile neile, kes:
- soov kaalust alla võtta
- ei söö loomset päritolu tooteid
- on keto- või madala süsivesikusisaldusega dieedil
- soovivad süüa madala IG-sisaldusega eineid
Omadused
Konjaci pasta on äärmiselt lihtne valmistada, mistõttu saab sellega hakkama iga amatöörkokk. Lihtsalt eemaldage pakendist üleliigne vesi, loputage pasta jooksva vee all 2-3 minutit ja lisage see supile või segage pannil oma lemmikkastmega ja prae.
Toote kõige olulisemad omadused:
- TÄIUSLIK LISA DIEEDILE– 100 grammis meie konjac porgandipastas on vaid 21,5 kcal. See on umbes 6 korda vähem kui 100 grammi keedetud nisu spagette.
- LOW IG – Konjac nuudlid on suhkruvabad ja nende süsivesikute sisaldus ei ületa 3,8 g 100 g toote kohta. Tänu sellele on nende glükeemiline indeks madal. Pastat võivad kasutada inimesed, kes on pidanud madala IG-ga dieeti.
- VEGAN – Meie madala kalorsusega nuudlid põhinevad konjaci jahul ja porgandipulbril. Toode ei sisalda loomset päritolu aineid, mistõttu on see ideaalne valik vegan- ja taimetoitlaste suppide ja einete jaoks.
- IDEAALNE ERINEVATE SÖÖGIDEGA – Konjac-nuudlitel on üks vaieldamatu eelis – nende universaalne maitse, mis sobib nii suppide kui ka klassikaliste pastaroogade kõrvale. Konjac on suurepärane lisand Aasia roogadele. See võib olla ka Itaalia pasta madala kalorsusega ekvivalent.
ETTEVALMISTAMISJUHEND:
1. Nõruta nuudlipakendist liigne vesi. 2. Loputa värske vee all 2-3 minutit. 3. Lisa meelepärane kaste, praadida või supp. 4. Nautige!
Koostisosad: Vesi, konjaci pulber 3%, porgand pulbrina 1%, pinguldav aine: kaltsiumhüdroksiid.
Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes
Toitumisalane teave: Toote netokaal: 400 g Nõrutatuna netokaal: 250 g
Nutritional values | Per 100 g |
---|---|
Energy | 89.5 kJ / 21.5 kcal |
Fat | < 0.01 g |
– of which saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 3.8 g |
– of which sugars | 0 g |
Fiber | 2.9 g |
Protein | < 0.1 g |
Salt | 0 g |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.