Kõrge valgusisaldusega ja madalama suhkrusisaldusega, kuid ohverdamata maitset, ületamatu kombo- Marsi-karamelli, piimašokolaadi ja hunniku minišokolaadiga krõbeda koorega M & M-dega?!
JAA!!
Tõeliselt sensatsiooniline treeningujärgne suupiste (ja preemia !!), kui te pole maapähklivõi armastaja, siis ärge muretsege, see shokolaadi batoon on teile!! Ideaalne magusaarmastajale, me teame, et sa paned selle lisavalgu enda kasuks tööle!
Miks M & M’s Hi-Protein šokolaadibatoon?
Sest see sisaldab autentseid mini shokolaadi M & M-e (Valmistatud Marsi poolt !!)
Sisaldab 15g valku
10 g vähem suhkrut kui portsjonis (valguvaba) M&M-ides.
3x rohkem valku kui tavaliste M&M kommides
M&M Hi-Protein Chocolate batooni koostisosad ja toitained:
M&M’s Hi-Protein Chocolate Bar | |
---|---|
Per 51g Bar | |
Kalorid | 192kcals |
Valk | 15g |
Rasv | 5.5g |
– millest küllastunud | 2.9g |
Süsivesikud | 23g |
– millest suhkrud | 15g |
Sool | 0.3g |
Koostis: Valgusegu (piimavalk, vadaku valgukontsentraat (piimast), lõssipulber, emulgaator (E322 (soja)), piimašokolaad (16%) (suhkur, kakaovõi, lõssipulber, kakao mass, laktoos ja valk vadakupiimast (piimast), palmiõli, vadakupulber (piimast), piimarasv, emulgaator (E322 (soja), E476), vaniljeekstrakt), Mini M&M’s (12%) (suhkur, kakaomass, täiskoore piimapulber, laktoos (piimast), kakaovõi, tärklis, palmirasv, sheavõi, glükoosisiirup, emulgaator (E322 (soja)), stabilisaator (E414), värvid (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dekstriin, glasuurimisaine (E903), palmituumaõli, sool, vaniljeekstrakt), karamell (10%) (magustatud kondenseeritud lõssipiim, glükoosisiirup, invertsuhkrusiirup, palmiõli, või (piimast), suhkur, emulgaator (E471), stabilisaator (E440), sool, maitse), niisutaja (glütserool), hüdrolüüsitud kollageen, magusaine (maltitool), soja valguisolaat, glükoosisiirup, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, päevalilleõli, maitse, sool, antioksüdant (E306).
Võib sisaldada maapähkleid jt pähkleid, muna, otra, nisu ja kaera. Ei sobi taimetoitlastele.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.